Преместването на украинските граждани е един процес, който не е стандартен

...
Преместването на украинските граждани е един процес, който не е стандартен
Коментари Харесай

Базите, в които се настаняват украинците, миришат на мухъл, защото България успешно харчи пари за чиновниците

" Преместването на украинските жители е един развой, който не е общоприет и надлежно изисква ексцентрични решения ". това сподели в изявление за предаването " Преди всички " по БНР по стратегия " Хоризонт "  Румен Драганов, шеф на Института за разбори и оценки в туризма:

" Никой не е квалифициран за подобен развой, тъй като ние нямаме исторически опит. България не е посрещала хора, които са със специфичен статут на отбрана. Ние ги назоваваме бежанци, само че това не са бежанци към момента. Ще станат бежанци, когато минат три месеца от техния престой в България и по тази причина в този момент, когато им се дават някакви заявления дали одобряват или не одобряват бежански статут, това е обвързвано със статута на емигрант, който е различен. В самото начало Институтът за разбори и оценки в туризма разясняваше, че настаняването в хотели не е добре ".

 

" Базите, в които се настаняват украинските жители, миришат на плесен, защото ние като страна сполучливо харчим пари за служителите ", добави шефът на Института за разбори и оценки в туризма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР